Biuro Obsługi Studenta
Poziom kształcenia:
Studia I stopnia
Tryb studiów:
Stacjonarne, Niestacjonarne
Czas trwania:
3 lata (6 semestrów)
Dziedzina:
nauki medyczne i nauki o zdrowiu
Dyscyplina naukowa:
nauki o zdrowiu (60% - wiodąca), nauki medyczne (27%) i technologia ży
Tytuł zawodowy:
Licencjat
Kierunek ten stanowi profesjonalne przygotowanie do podjęcia pracy m.in. w przychodniach i gabinetach, placówkach sportowych czy też do podjęcia samodzielnej działalności w zakresie poradnictwa dietetycznego.
Na tym kierunku:
adiunkt
Specjalista ds. żywienia w sporcie. Była reprezentantka Polski w siatkówce.
Specjalista ds. żywienia w sporcie. Była reprezentantka Polski w siatkówce.
adiunkt
Specjalista w dziedzinie technologii żywności i potraw, technik żywienia oraz sztuki kulinarnej. Autorka publikacji na temat nawyków żywieniowych i ich korelacji z aktywnością fizyczną.
Specjalista w dziedzinie technologii żywności i potraw, technik żywienia oraz sztuki kulinarnej. Autorka publikacji na temat nawyków żywieniowych i ich korelacji z aktywnością fizyczną.
Spotkania z doradcą kariery
Erasmus +
Sekcje sportowe AZS
Koła naukowe
Samorząd studencki
Projekty UE
Odpłatność za kształcenie studentów na studiach niestacjonarnych w roku akademickim 2023/2024 | ||
KIERUNEK | OPŁATA ZA SEMESTR | OPŁATA ZA ROK |
Dietetyka | 3300 zł |
6600 zł |
Jednorazowa opłata rekrutacyjna 85 zł (przy aplikowaniu na więcej niż jeden kierunek opłatę uiszcza się tylko jeden raz).
Opłaty za studia student reguluje według Zasad uiszczania opłat za usługi edukacyjne i opłat innych oraz Umowy o warunkach odpłatności za usługi edukacyjne i inne opłaty na studiach niestacjonarnych w Akademii Nauk Stosowanych Stefana Batorego.